Sidebar

26
za, nov

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Sport - Het driedaagse G-sportweekend Amarant 2020 stond gepland op 29 mei a.s. maar is vanwege de coronacrisis verplaatst naar 4, 5 en 6 september a.s. Vele mensen spannen zich uiteraard in om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Cancellen was dan ook geen optie en dus koos men voor verplaatsing.

Het op 29, 30 en 31 mei aanvankelijk geplande G-sportweekend Amarant dat nu is verplaatst naar september, vindt ook dit jaar weer plaats op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Ongeveer 300 vrijwilligers en 82 partners, waaronder Amarant, Gemeente Tilburg en Drukkerij Groels maakten dit weekend mogelijk. Laten we er vooral van uit gaan dat zij ook in september volledig inzetbaar zijn om alle G-sporters een knal van een weekend te bezorgen.

G-Sportweekend Amarant 2020

Als alles doorgaat en de in eerste instantie bij het evenement betrokken partijen zijn opnieuw ‘van de partij’, dan wordt het evenement georganiseerd door Stichting Samen Sporten Tilburg samen met zwemvereniging DIO, KVTilburg (korfbalvereniging Tilburg), Stichting HandiCAP en Jeroen Verhoeven en AV Attila het G-Sportweekend Amarant.

Verschillende sportevenementen

In totaal worden 8 sportevenementen verdeeld over het terrein van Amarant en wordt er gesport  met Golf, Zwemmen, Korfbal, Hardlopen, Voetbal, Wandelen, Bowlen en Hockey

Behalve deze acht sporten kan men zich ook inschrijven voor het ‘Kijk doe en beleef-evenement’. Wat dit precies inhoudt wordt later op de website bekendgemaakt. Ook wordt het programma van het weekend op een later moment bekendgemaakt op de website van het evenement.

Deelname

Wil jij graag deelnemen aan het G-sportweekend Amarant 2020? Neem dan een kijkje op de website en schrijf je in voor dit driedaagse sportevenement.

Afbeelding van Steffen Zimmermann via Pixabay 

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner