Sidebar

28
za, mrt

013 Tilburg en regio Maatschappij - Het kabinet doet een dringend beroep op inwoners om niet-essentiële reizen naar het buitenland te vermijden. Hiermee wordt onder meer het tanken, winkelen en op vakantie gaan in het buitenland bedoeld. Neem dit advies serieus zodat verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk wordt tegengegaan.

Lees meer: Dringende oproep: niet tanken of winkelen in België

013 Tilburg Maatschappij - 27 oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat Tilburg werd bevrijd. De stad gaat dit vieren met o.a. exposities, een bevrijdingsconcert en een tour en taptoe door de stad. De officiële aftrap was 13 september in de LocHal.

Een aantal activiteiten start halverwege oktober. Fotograaf en restaurateur Jan van Oevelen heeft in het kader van de bevrijding een aantal foto's van de bevrijding van 1944 ingekleurd. Vanaf 16 oktober is daarvan een expositie in TijdLab in de LocHal.

Lees meer: Tilburg 75 jaar vrij

013Hilvarenbeek – Politiek/maatschappij - Op 18 december vindt de installatie plaats van de nieuwe burgemeester Maarten van de Donk van de gemeente Hilvarenbeek. De nieuwe burgemeester wordt op die dag geïnstalleerd door de Commissaris van de Koning, de heer Wim van de Donk. (De namen kloppen; toevallig hebben beide heren dezelfde achternaam, maar zijn geen familie oid). 

Lees meer: Installatie Van de Donk als burgemeester Hilvarenbeek op 18 december

Vitamines & Supplementen