Sidebar

26
za, nov

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In Poppodium Tilburg - 013 Tilburg Evenemenmten - Zing je graag onder de douche? Op vrijdag 16 september kun je nu ook je zangkunsten laten horen bij Poppodium 013. Bij de Tante Joke Karaoke Show zing je foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s.

Brul mee met de grootste hits allertijden tijdens de nieuwe tour van De Tante Joke Karaoke Band! Na jaren van eindeloos karaoke-pret en doldwaze shows neemt de band een volgende stap in karaoke wereldverovering: ze brengen hun allereerste EP uit!
Met deze gloednieuwe EP bestormen ze de hitlijsten, betreden ze podia door heel het land met een vernieuwde live show en claimen ze de titel van de allereerste Nederlandse Karaoke EP ooit. Alle greatest hits die voorbij komen missen maar één ding: jouw gouden strotje. Zing tijdens de tour de sterren van de hemel of breek alle bierglazen in een straal van tien meter, het maakt ons eigenlijk niets uit.

Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek en daardoor ook een kortere show dan je van ons gewend bent. Maar één ding beloven we je: in die twee uur zetten we een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht!
Wees de ster van de avond en zing je favoriete classic bij de Tante Joke Karaoke Band.“Jij zingt, wij spelen”.

Tickets kun je natuurlijk gewoon kopen, maar je kunt ze ook winnen! Vul de prijsvraag in en maak kans op een te gekke avond. Doe je niet aan de prijsvraag mee, bestel je ticket dan gewoon via
de website of ga naar Tante Joke Karaoke Show - Programma | 013 Poppodium Tilburg.

Meer informatie
Datum: 16 september 2022
Tijd: 20:00 tot 22:30
Prijs: €15,20

Bron: Tilburg.com

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner