Sidebar

18
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Wil jij weleens ecdht op een hele speciale manier gezellig dineren? Niet een of ander standaard restaurant maar een waanzinnig diner in een rijdend restaurant met ongetwijfeld een hele speciale sfeer? Welnu, dat kan geregeld worden. Je kunt een plaats reserveren op deze rijdende trein die op 21 en 22 december Tilburg aandoet.
Aan boord van de trein is er plaats voor ongeveer 130 gasten verdeeld over vier rijtuigen. “Alles wordt aan boord bereid. Elk rijtuig heeft een eigen keuken en in het aantal gasten zijn we flexibel, we kunnen meer of minder rijtuigen aankoppelen”, aldus de nieuwe eigenaar Tim Beltz.

Ritje van twee uur
De dinnertrain maakt een tocht van ongeveer twee uur. War men precies heenrijdt, kan verschillend zijn vanwege de bestaande treindienstregeling. Beltz: “Er kan immers altijd iets gebeuren waardoor we een andere route moeten rijden. Daarom vertellen wij bewust niet wat de route is.”

Speciaal omgebouwd
De treinen zijn speciaal omgebouwd tot restaurant om zodoende echt goed dienst te kunnen doen volgens de principes van de Dinner Train. Ook zijn de machinisten zorgvuldig geselecteerd. Beltz: “Ze moeten rustig rijden – maximaal 120 kilometer per uur – om te voorkomen dat het eten en drinken door de trein zal schuiven bij een bocht of op een hobbelig gedeelte. Je merkt er dan ook niks van als je achteruit rijdt. De treinen zijn helemaal ingericht op een rustige en aangename rit.”

Over de DinnerTrain
The Dinnertrain is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en in 15 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis.

 

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner