Sidebar

18
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Cultuur – Het carnavalsseizoen wordt ook dit jaar anders dan anders. Vorig jaar werden grootse activiteiten rond de laatste carnavalsdag al vroegtijdig afgelast, maar omdat Mr. Corona de slag nog niet heeft verloren, wordt carnaval ook dit jaar anders, en wellicht ook minder uitbundig, gevierd dan iedereen al jaren gewend is.

Tilburgers Maarten Schmitz, Nemo Leijten (beide onderdeel van vinylcollectief Nostalgieten) en Dirk Stolk (bekend als DJ De Manager) zijn bepaald niet blij met de carnavalsmaatregelen; niks doen is voor hen geen optie. En dus starten de mannen met de carnavalspodcast ‘Kiele Kiele’, waarmee zij, ongetwijfeld onder het genot van de Tilburgse Schrobbelèr, carnaval naar je woonkamer brengen.  

Kiele Kiele om de drie weken
In 1 uur en 11 minuten bespreken de mannen diverse onderwerpen. Ze duiken in de wervelende geschiedenis en het hoe en waarom van carnaval, gaan bellen met bekende artiesten, experimenteren met Schrobbelèr, de drank die wordt geserveerd als er ergens vriendschap wordt gevierd. Uiteraard brengen de heren verder allerlei nieuwe carnavalshits ten gehore. Elke drie weken is er een nieuwe aflevering van Kiele Kiele.

11evan de 11e
Aflevering nummer 1 vond uiteraard plaats op de elfde van de elfde. In deze aflevering belden de mannen met onder andere Johnny Purple, bespraken de muziek van Wilbert Pigmans en testten of worstenbrood en Schrobbelèr een gouden combinatie is.

Kiele Kiele beluisteren
Wil je de eerste aflevering van Kiele Kiele beluisteren en/of op de hoogte blijven van alle nieuwe afleveringen die eraan komen? Check dan carnavalspodcast Kiele Kiele op Spotify en Soundcloud.

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner