Sidebar

18
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Cultuur en Uitgaan - Toen in maart van dit jaar de kinderen niet naar school mochten omdat de corona had toegeslagen, vond Janneke de Vries een manier om kids lekker in een wijk te laten zoeken naar beren die bij verschillende huizen achter de ramen waren geplaatst. Die berenjacht was een groot succes.

Janneke heeft wat nieuws, een variant op de berenjacht gevonden, de Halloweentocht013. Op 31 oktober is het halloween en kunnen de kids nu, in plaats van naar beren, op zoek gaan naar spooky ramen en enge etalages. Janneke: “Op deze manier wordt een rondje in de wijk een spannende wandeling. Het sluit aan bij bestaande wijkinitiatieven en is geschikt voor iedereen: het is niet nodig om hiervoor speciale spullen te kopen of snoep uit te delen. Iedereen kan een raam spannender maken met zelfgemaakte decoratie en lichtjes.”


Allerlei routes
Iedereen die een raam, vensterbank of etalage heeft kan zich aanmelden voor deze zoektocht. Wilt u dat ook? Meld u dan aan via deze link. In tegenstelling tot de berenjacht waarvoor één route was bedacht, zijn er voor deze Halloweentocht013 maar kliefst 6 verschillende plattegronden gemaakt: Tilburg Reeshof, – Centrum, – Noord, – Oost, – Zuid en – West. De kaarten worden dagelijks bijgewerkt.


Informatie
Ga je op 31 oktober meedoen aan Halloweentocht013? Houd je vooral aan de regels en maak veel foto’s om die vervolgens te delen in deze Facebookgroep.

 

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner