Sidebar

29
wo, juni

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Foto: Tommy de Lange -  013 Tilburg Kunst & Cultuur - Ben je op zoek naar een leuk en verantwoord familie-uitje in de herfstvakantie? Kom op de fiets of met eigen vervoer naar het TextielMuseum waar tijdens de herfstvakantie van alles te beleven is voor jong en oud.

Terwijl de kinderen meedoen aan een van de kinderactiviteiten, neem je zelf een kijkje in de oude textielfabriek, een van de kunst- en design tentoonstellingen, of het hypermoderne TextielLab.

Familieactiviteiten
Een bezoek aan het TextielMuseum is voor kinderen een ware ontdekkingstocht. Doe bijvoorbeeld mee aan de activiteit Speur & Ontdeken ervaar aan de hand van verschillende opdrachten hoe het voelt om een kunstenaar of tentoonstellingsmaker te zijn. Wandel met het TextielMuseum in een boekjedoor het TextielLab om alles te weten te komen over de verschillende textieltechnieken die hier toegepast worden of speel het Museum Dobbelspel en ontdek op een speelse manier wat textiel kan doen.

Tentoonstellingen
Bezoek diverse kunst- en design tentoonstellingen in het museum. Zo stap je in de tentoonstelling 'Gedachtespinsels | Dutch Design door Kiki van Eijk' in de wondere wereld van de Nederlandse ontwerper en ontdek je de hoogtepunten uit haar 20-jarig oeuvre. 
In de tentoonstelling ‘Rode draden | Oude en nieuwe verhalen in kunst en design’ ontdek je aan de hand van persoonlijke én culturele perspectieven dat er meer dan één verhaal over onze wereld te vertellen valt. 

Reserveer je bezoek
Het is noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek een ticket en tijdslot te reserveren. Raadpleeg hiervoor https://www.textielmuseum.nl/of bel naar 013-5494564. Helaas is het noodzakelijk dat alle bezoekers vanaf 13 jaar een mondkapje dragen, maar laat je daarover aub niet ontmoedigen..

 

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner