Sidebar

18
do, aug

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vier dagen genieten

Tilburg Culinair is een jaarlijks terugkerend festijn dat plaatsvindt op het Louis Bouwmeesterplein in het hart van de stad. Tien toprestaurants uit Tilburg en omgeving trakteren het publiek vier dagen lang op de de beste gerechten en lekkerste wijnen. Tilburg Culinair vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 29 september 2019.

PATRICK VERBUNTPRIJS

Wie maakt het beste gerecht?

Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt ieder jaar beloond met de Patrick Verbuntprijs. De prijs wordt ieder jaar tijdens Tilburg Culinair uitgereikt en is een eerbetoon aan de in 2010 overleden horeca-ondernemer Patrick Verbunt, mede-oprichter van Tilburg Culinair.

TIENTALLEN GERECHTEN

Ook vegetarisch

De gerechtencommissie van Tilburg Culinair houdt behoorlijk wat grip op de gerechten die tijdens het festival te verkrijgen zijn. Op die manier zorgt de organisatie dat bezoekers veel verschillende gerechtjes kunnen proeven. Tijdens Tilburg Culinair worden tientallen gerechten geserveerd die uiteenlopen van eenvoudig tot aardig complex, gewaagd of experimenteel. De restaurants houden ook rekening met mensen die liever geen vlees eten. Alle deelnemende restaurants serveren één of meer vegetarische gerechten.

TILBURGS TROSKE

Het betaalmiddel

Het officiële betaalmiddel van Tilburg Culinair is het Tilburgs Troske. Troskes kosten 2,80 euro. De gerechten variëren in prijs van 1 tot 4 Troskes. De muntjes zijn alléén dit jaar geldig. U kunt uw Troskes tijdens Tilburg Culinair aan de kassa kopen. Geen zin in lange rijen? Dan kunt u uw Troskes ook online bestellen. Met de Troskes die over zijn, kunt u nog tot halverwege oktober betalen bij de deelnemende restaurants.

Troskes bestellen

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner